Här har ni vår fantastiska ensemble

TOBIAS HERBERTZON

Förutom att vara producent och skådespelare i Fars i Fjärås är han även instruktör, konferencier och underhållare. Han turnerar med barnteater Alfons Åberg och Mordgåtor samt underhåller på föreningar/fester/företag och håller kurser i ukulele och linedance.
När han inte står på scen umgås han med dottern och grillar oavsett väder.

KJELL-ÅKE RINNARV

Kjell-Åke är skådespelare och kulturarbetare i grunden. Han har varit med i Fars i Fjärås sedan start, vilket innebär ett 20-tal produktioner. Han brukar också förekomma i dramatiserade sammanhang vid gestaltning av historiska händelser, platser och personer. När han inte står på scen kör han runt på vägarna som vår glada busschafför.

MARIE CLASE

Ny för i år och en riktig mångsysslare – med 4 barn, flera utbildningar såsom barnskötare, undersköterska & aktiveringspedagog samt ett stort intresse för teater. Tidigare har hon varit med i revyer, teatergruppen Amatea och nu även Fars i Fjärås. På fritiden umgås hon gärna med familjen och gillar att ta långa skogspromenader.

CRISTIAN EHRMAN

Cristian har varit med i farsgänget sedan Funny Money, 2013. Ni kan även se honom på Lerumsrevyn där han har varit med i 18 år. När han inte står på scen arbetar han på skola och uppskattar en god belgisk öl med sin fru Sandra.

ULRIKA GLIMBORN

Musikalartist som medverkat i ett antal nyskrivna musikaler, uppsättningar som Oliver och Hair. Sjunger på bröllop, dop och begravningar. Har tidigare spelat fröken Storm i ”Rakt ner i fickan” som Fars i Fjärås satte upp 2018. Bästa egentiden är när jag får sitta i mitt hobbyrum och drömma om alla projekt hon vill göra.

Sandra Ehrman

Sandra varit med i farsgänget sedan Släkten är värst, 2015 där hon har skådespelat och varit regiassistent. Hon har även skådespelat och skrivit manus till Teatersällskapet Ebbe. När hon inte står på scen tittar hon gärna på film med sin make Cristian.

FRIDA ÅKERBERG

Frida har varit tekniker för farsen sedan Rakt Ner i Fickan, 2018 men nu intar hon scenen som skådespelare och musiker. Hon har även skådespelat i ett flertal produktioner för Teatersällskapet Ebbe och arbetat som tekniker för både Mordgåtor och Alfons Åberg.
När hon inte står på scen studerar hon på gymnasiet till lastbilschaufför och umgås med sina hästar.

BITTAN BOBERG

I år får vi även sång av musik av Bittan, som är ett välbekant ansikte i trakterna med sina spelningar, både med och utan Tobias Herbertzon